Apple a lansat noul produs auto CarPlay

Apple a anuntat astazi noul sau produs destinat autoturismelor, Carplay. Acesta va fi parte integranta a sistemului de operare iOS7 si doar telefoanele iPhone cu Lightning conectivity (5, 5S, 5C) vor putea suporta noul sistem. Asa cum spune si Apple, Carplay este cea mai buna experienta pe patru roti si sunt sigura ca se va ridica la inaltimea astptarilor, asa cum au facut-o cu toate celelalte produse ale lor.

Carplay da o alta dimensiune telefonului tau iPhone. Sistemul are menirea de a proteja viata soferului si a pasagerilor deoarece toate activitatile pe care le faceai pe telefon, le vei putea face acum pe displayul incorporat in bordul masinii: maps, apeluri, sms, muzica etc. Sistemul raspunde la voice commands si va putea fi operat prin butoanele cu care masina este echipata sau prin touchscreen.

Deja imi place la nebunie ce citesc despre Carplay, avand in vedereca eu mereu imi gasesc ceva de facut pe telefon cand sunt in trafic. Iata inca un exemplu de produs care vine in intampinarea nevoilor noastre.

Anuntul oficial a fost facut in cadrul conferintei internationale Genava International Motos show, iar mai multe detalii despre Carplay puteti citi pe pagina dedicata produsului.

[metaslider id=305]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.