Butonul Ask de la Facebook – noul buton pentru flirt

Sau altfel spus: Facebook poate sa devina cea mai mare plaforma de dating online cu acest buton.
 Probabil va intrebati de ce spun asta? Pentru ca Facebook va introduce in curand butonul prin care poti fi intrebat cum mai stai cu dragostea. Cu acest buton cred ca Facebook si-a propus sa “stoarca” de la useri si ultimul strop de intimitate pe care il mai aveau, si anume, “Relantionship status”. Este vorba despre butonul “Ask” care iti va permite sa iti intrebi prietenii care mai e treaba cu viata lor amoroasa. Cool, nu? :) NOT!

Cum functioneaza butonul “Ask”?

Paginile pe care va aparea butonul “Ask” sunt profilele care nu au “Relantionship status” vizibil. Convenabil, nu? Acesta nu va putea fi vazut de proprietarul profilului, ci doar de cei care ii viziteaza pagina.

Facebook-Relationship-Inline

Cei care sunt interesati de un profil, pot face astfel primul pas adresand o intrebare legata de statutul amoros. De asemenea, “pot cere” sa alegi in ce situatie amoroasa se incadrezi: single, married, in a relationship and all that. Ceea ce “ne-a lasat” Facebook este faptul ca aceste persoane trebuie sa fie prieteni cu userul ca sa poata adresa astfel de intrebari. Thank God! :)

ask the button

Persoana in cauza primeste o notificare si poate raspunde sau poate ingnora mesajul. De asemenea, daca se hotaraste sa raspunda, poate divulga statutul doar catre cei care intreba sau catre toti prietenii.

the answer -ask button

Pe langa toate aceste agasari inutile, as zice, exista si o parte buna. O targetare rafinata pentru marketeri. Raspunzand unei astfel de solicitari vei putea fi inclus in oala celor “single” sau “married” and co., lucru care va permite sa fii targetat pentru ad-uri la anumite produse.

Deci, poate Facebook sa ne ajute in viata amoroasa? Ramane de vazut cat de folosit va fi acest feature. Pana atunci, nu ne ramane decat sa dam “Ignore request”.

 

Sursa: Mashable