Cartoon yourself pe Facebook prin Bitstrips

Ai vazut in ultima perioada pe Facebook statusuri cu benzi desenate in care prietenii tai sunt eroii? Da, este vorba despre o aplicatie foarte draguta : Bitstrips. Dupa ce Facebook a anuntat ieri lansarea unei importante aplicatii de tip newsfeed reader, Paper, astazi am dat de aceasta aplicatie, very funny, light asa, ca de weekend 🙂 Daca va plictisiti in pat, sambata dimineata, downloadati aplicatia. Garantez distractia!

Si aceasta, ca si Paper, se poate conecta la contul de Facebook si poti interactiona cu prietenii tai. Daca esti iubitor de benzi desenate sigur vei aprecia aceasta aplicatie, deoarece iti permite sa te cartoonize  in multe ipostaze funny, atat singur, cat si impreuna cu prietenii. Eu am ras vreo jumatate de ora pe seama desenelor in care sunt personajul principal.

Ai un avatar pe care il poti personaliza, astfel incat sa semene cat mai bine cu tine si apoi iti alegi scenariu in care vrei sa fii : #Good, #Bad, #Weird, #Mad, #Holidays, #Work, #School, #Home, etc. Totul este editabil, chiar si textul de sub poza. Dupa ce este gata, il poti posta pe Facebook, exact ca un status, doar ca e animat. Cool, right?  🙂

avatar

 

Comic strips :

securedownload3                                           securedownload4

Comis strips with friends :

securedownload2                                           securedownload 1

Desenele se pot realiza si direct pe Facebook, prin aplicatie. Tip: ies chiar mai reusite pe laptop 😀

So, this is it! I let you enjoy the rest!

P.s. Creeaza dependenta. Sa nu ziceti ca nu v-am zis! 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.