Vara asta ai program. Faci Internship la eMAG!

[TWEETBLOCK text=”Tweet this”]Vara asta ai toate șansele să intri în cea mai tare echipă de e-commerce din România![/TWEETBLOCK]

Stiu ca sunt multi studenti care cauta un loc misto pentru internship … sau cel putin erau “pe vremea mea”! 🙂 Cand am facut eu facultatea trebuia sa te inscrii pe o lista daca vroia sa faci practica la televiziuni sau publicatii de renume. Apoi aflai daca poti merge, in functie de cate locuri erau libere. Daca nu prindeai loc, trebuia sa te descurci cumva sa iti gasesti o revista/ziar/ agentie/ televiziune la care sa faci practica.

Online-ul nu era “pe val”, ca acum. De aceea, m-am bucurat tare cand am aflat ca magazinul eMAG a dezvoltat un program de internship. Daca esti student, this is the place to be!

Despre ce e vorba?

Se pun la bătaie 20 de locuri pentru Internship eMAG: 17 la Infrastructură IT & Dezvoltare Software și 3 la Marketing. Ai sansa sa iti vezi  roadele muncii live, adica proiectele dezvoltate timp de două luni – iulie și august – vor fi implementate in platforma.

La final, daca le dai motive sa te pastreze, ai sansa sa te angajezi. Cei mai buni rămân!

Te poți înscrie până pe 6 iunie. Mai multe detalii poti afla de pe pagina Internship la eMAG.

Cu acest gand in minte, as da orice sa fiu din nou studenta, sa mai fac internship-uri si sa ma dedic organizatiilor studentesti!

Va urez succes!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.