Fyuse – aplicatia cu care faci selfieuri 3D

Da, e adevarat! Au aparut si aplicatiile care pot face poze 360 de grade si poate unul dintre cele mai misto lucruri despre acest lucru este ca aprima aplicatie de acest gen a fost facuta de un roman: Radu Rusu, un developper super destept stabilit in Statele Unite.

Deci, ce este aplicatia de photo sharing 3D – Fyuse?

Aplicatia Fyu.se a fost dezvoltata de Fusion (companie ameicana detinuta de romanul Radu Rusu) si poate fi folosita pentru a face fotografii 3D gratie tehnologiei “Surround View”, dezvoltata chiar de el si partenerii lui:

 “Acest format este construit pentru telefoane mobile si tablete in special, pentru ca 2014 a fost primul an in care smartphones au fost folosite mai mult decat calculatoarele de noi ca si societate. Modul de captura este simplu: deschidem o aplicatie mobila si ne miscam in jurul obiectului, scenei, etc pe care vrem sa o fotografiem. Software-ul dezvoltat analizeaza si alege in timp real datele primite de la mai multi senzori incluzand camera, accelerometrul, giroscop, magnetometru, si asa mai departe, si creeaza un ‘surround view’ care tinde sa reprezinte spatiul capturat in cel mai compact mod posibil. Deci pentru ca nu ne intereseaza timpul, daca cineva sta nemiscat pentru jumatate de ora, nimic nu va fi capturat… doar in momentul in care utilizatorul se misca datele vor fi interpretate” relateaza Radu Rusu pentru HotNews.ro

Aplicatia a fost lansata cu doua saptamani in urma si este disponibila pe IOS si Android.

Iata cum functioneaza Fyuse :

Mie imi place ce vad si abia astept sa o folosesc! Am cautat-o azi in AppStore si momentan nu este disponibila.

 

Stirea poate fi citita integral pe siteul agentiei de stiri HotNews.ro