Goodbye 2013, hello 2014!

Si pentru ca acest sfarsit de an s-a terminat exact in stilul in care a si venit, adica m-a gasit dezarmata total si m-a tintuit la zid, bineinteles ca nu am apucat sa fac un review al acestui an … sa stau doar eu cu mine si sa ma gandesc la ce s-a intamplat, ce am simtit, ce-am trait, ce-am daruit si ce-am primit inapoi, care au fost deciziile cheie ale acestui an si cum m-a schimbat …

2013 … 2013 a fost pentru mine un an de greu.. a fost anul cu cele mai zbuciumate momente din viata mea, pe toate planurile … a fost anul in care am inchis mai multe capitole din viata mea, toate in acelasi timp si nu am avut timp sa accept sau sa ma obisnuiesc cu asta … a trebuit sa ma trezesc in fiecare zi si fara sa mai am parte de rutina zilnica (care iti ofera o oarecare stabilitate psihica si emotionala) sa fac fata fiecarei situatii noi care a aparut si sa scot tot ce e mai bun din ea …

Anul acesta am trecut printr-o despartire grea si dureroasa, mi-am schimbat locul de munca, m-am mutat cu chirie in alt apartament si mi-am pierdut cea mai buna prietena … si toate in aceeasi luna : martie. In martie, am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare de multe mai multe ori decat eram pregatita. Parca m-am aflat, o buna perioada de timp, in fata unui joc de alba-neagra..

2013 a fost anul marilor schimbari pentru mine, a fost anul meu de grele incercari, dar peste care am trecut … datorita acestui an, am aflat ceea ce vreau sa fac, ce imi doresc pe plan profesional, care imi sunt prietenii, cine ma face fericita si cine va fi langa mine in 2014.

Deci, daca e ceva ceea imi doresc pentru 2014, este inainte de toate, linistea sufleteasca, pacea mea interioara. Balanta sufletului imi doresc sa fie cat mai echilibrata, caci am invatat din experienta ca nu poti cladi nimic, nu te poti implica in nimic, nu poti fi creativ in niciun sens pe un fond emotional sifonat. Sa nu mai zic fericit. Trebuie sa te regasesti. Trebuie sa te lupti cu tine, sa treci prin fiecare experienta si stare, pentru ca undeva, in the end… vei primi inapoi mai mult decat ti s-a luat! Undeva, candva, cineva va intinde o mana si va deschide o usa mare prin care va intra toata lumina si caldura de care ai fost privat.

Deci, 2014, nu imi doresc, stiu ca asa va fi : anul in care voi fi din nou fericita, anul in care ma voi dezvolta psihic si profesional si voi demara o serie de proiecte.

Pe harta vietii mele, 2014, va fi the one!