ING Bank is awesome!

Ieri am cautat ING Bank pe Facebook sa le dau Like. De ce? Au facut un gest frumos, de Sfantul Ion, care mi-a adus un zambet pe buze. M-au sunat sa imi zica “La multi ani!” (ma cheama si Ioana), iar tipa cu care am vorbit – nu am retinut nume, functie – dar stiu ca lucreaza la agentia unde mi-am deschis eu contul bancar, a folosit tonul potrivit, cat si atitudinea, astfel incat chiar am simtit toate urarile pe care mi le-a transmis. Bine, m-au invitat si pe la sediu sa imi prezinte noile produse ING din 2014, but still, m-au convins sa ma duc si nu oricum, ci o voi face cu zambetul de buze.

Stiam ca stau bine la capitolul creatie (felicitari agentiei de publicitate care se ocupa de contul de lor), doar au cele mai “simpatice” add-uri si funny personaje de pe piata bancara (sau cel putin asa ii percep eu) si cele mai friendly bancomate sau, cum spunea cineva “Waaw, design colorat si interactiv la bancomat!? That’s new!”, dar acum m-am convins si ca au un marketing manager sau cel putin un manager bun.

Pentru toate acestea si pentru ca intr-o seara cand mi s-a blocat cardul intr-un bancomat am primit asistenta in timp real, le-am dat Like. Nu e doar un simplu Like, ci e un fel de confirmare a faptului ca ING Bank e awesome si m-au castigat de client.

So, keept up the good work, guys!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.