Primul documentar romanesc despre fenomenul Facebook

O foarte buna initiativa din partea celor de la Adevarul.ro: au realizat primul documentar romanesc despre reteaua de socializare care ne-a schimbat tuturor viata. Va mai amintiti cum era viata noastra fara Facebook? Vag .. imi aduc aminte, insa pare a fi din cu totul alt secol.. eu am cont din septembrie 2010, insa pana de curand nu am stat niciodata sa ma gandesc ce implicatii serioase are prezenta mea in aceasta retea.

Primul lucru “diferit” fata de HI5 l-am observat atunci cand am inceput sa lucrez si dintr-o data aveau acces la viata mea persoanala, colegii de birou, sefii and co., oameni care poate nu as fi vrut sa vada anumite poze si obiceiuri “studentesti” de-ale mele. Atunci am realizat ca a avea un profil de Facebook nu mai este doar o joaca “de-a pozele”, ci este o oglinda a personalitatii mele si poate deveni atat de intima pe cat o las eu sa fie.

Profilul de Facebook reprezinta un CV mult mai sincer decat orice alt CV standard.

Pozele noastre exprima foarte clar : “Acesta sunt eu. Acestia sunt prietenii mei si asta imi place sa fac in timpul liber.”

In documentarul de mai jos, oameni politici, vedete din showbiz, oameni publici si influencer-i vorbesc despre fenomenul Facebook si despre implicatiile pe care le are astazi in viata noastra.

via Cristian Florea.