facebook transfer bani

Facebook ne scapa de plati online: vom face transfer de bani prin Facebook Messenger

Il am pe Mark Zuckenberg la prieteni pe facebook de ceva timp si, din cand in cand, mai vad ce mai posteaza. Ieri a tinut o sesiunde de Q&A chiar pe facebook, unde a incercat sa raspunda la intrebarile tuturor celor “prezenti” la eveniment.

For the next hour, I’ll be answering your questions here on Facebook about whatever’s on your mind.

We’ve held a few…

Posted by Mark Zuckerberg on Tuesday, April 14, 2015

 

Printre intrebarile puse, una mi-a atras atentia:
facebook transfer de bani

Deci:

Facebook a lansat un nou feature: transfer de bani prin Facebook Messenger

Acest feature este disponibil momentan doar in US, insa urmeaza sa ajunga worldwide anul acesta. Cred ca va fi larg acceptat acest mijloc de transfer de bani, mai ales daca se va dovedi la fel de rapid ca in videoclipul Money Transfer with Facebook Messenger, de mai jos. Avand in vedere autoritatea pe care o are facebook, cred ca multi se vor simti in siguranta facand asta prin intermediul lor.

Iata cum functioneaza Transfer de bani in Facebook Messenger:

Send Money to Friends in Messenger from Facebook on Vimeo.

– Deschizi un mesaj nou in Messenger

– Click pe iconita cu simbolul dolarilor si introduci suma pe care o transferi

– Click “Pay” din coltul dreapta sus

– Doar prima data cand folosesti optiunea de transfer este nevoie sa iti introduci datele de pe card si PINul (si alte setari de securitate)

Suna super-simplu si comod si te scuteste de logarea in platforma de e-banking – totul se intampla intr-un singur loc! Pentru mine suna bine, mai ales ca nu mai locuiesc in Romania! Si asa, te cate ori avem o zi de nastere ne chinuim sa strangem cheta, sau cand planuim o vacanta si cineva vrea sa rezerve toate biletele de avion in acelasi timp, sau rogi pe cineva sa iti cumpere ceva, etc.. sunt doar cateva exemple.

Voua cum vi se pare? Veti folosi aceasta optiune?

 

Ti-a placut articolul? Share it like you mean it! 🙂

1 Comment

  1. ar fi foarte bine… Dar ama intreb cum primesc banii si de unde se retrag…. Parerea mea ar fi alta… Reincarci o cartela prepay cu o suma gen… 50 euro si trimiti catre alt nr 40 euro… PRoblema Ar fi de unde ii retragi? Si cu toate astea daca ar functiona ar fi minunat ca eu personal am o mare problema cu trimisul baniiiiillloooorrr din Libya in Romania… Asta ar fi o solutie… Sau gen o app.care ar face lucrul acesta posibil…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.