SPATIUL MEU DE LUCRU

No more Zoom meetings. Vino sa ne cunoastem si in persoana.

A doua mea casa se afla in sectorul 2 din Bucuresti, la parterul unei case cu etaj, in apropierea statiei de metrou Obor.

Apartamentul are 3 camere: 2 camere pentru sesiuni unu-la-unu si una dedicata workshopurilor pentru grup restrans (maxim 12 persoane). In acest spatiu imi desfasor atat eu sesiunile individuale si intalnirile de grup si, in acelasi timp, il inchiriez si catre alti consultanti /coachi/ terapeuti care au nevoie de unde cabinet pentru sedintele si/sau atelierele lor.

PREZENTARE SPATIU

Ai intrebari? Trimite-mi un mesaj

  Cu drag si cu bucurie iti punem la dispoziție următoarele: Wi-fi, Centrala si aer conditionat, 15 scaune, 6 mese (60cm x 70cm), Flipchart (fără coli), Tablă magnetică, Videoproiector, Boxă portabilă, 2 toalete, Hol cu canapea de așteptare, Bucătărie (apa, cafea, lapte, zahar, etc.)
  1. Zen Room: Camera de lângă bucătărie – 10 mp - recomandat pentru sesiuni individuale și de cuplu

  2. EmpaTea Room: Camera din stânga – 20 mp – recomandat pentru traininguri restrânse și sesiuni de cuplu și grup

  3. Community Room: Camera din mijloc – 22 mp - recomandat pentru traininguri și sesiuni de cuplu și grup, spatiu de birou, de tip co-working sau evenimente/workshopuri cu numar relativ mic de oameni.
  Adresa: Str. Precupeții Vechi 67 ap. 1, sector 2, Bucuresti.

  Apartamentul se afla la parterul unei case cu terasa, între Obor și Lizeanu, si este potrivit pentru sesiuni individuale (1:1), de cuplu (1:2), de grup pentru sesiuni de coaching, terapie, consiliere meditație, respirație, yoga, workshopuri dezvoltare personală. Daca ai intrebari poti folosi cu incredere formularul de contact sau imi poti scrie un email la adresa:

  coaching@andreeabaudici.ro

  Our gallery

  Zen Room

  Camera 10 mp: pentru sesiuni individuale

  Our Gallery

  EmpaTea Room

  Camera 20 mp: pentru sesiuni individuale si de cuplu

  Camera din stânga are mocheta pe jos, ceea ce o face potrivita si pentru sesiunile de lucru unde facilitatorul ar prefera ca participantii sa stea pe jos, in cerc.

  Our gallery

  Community Room

  Camera pentru ateliere de dezvoltare personala sau intalniri de grup. Da-ne un email pentru a afla care este disponibilitatea camerei si cum te putea sprijini in organizarea evenimentului tau. 

  Cat costa sa il inchiriezi?

  Vino sa vizionezi spatiul

  Mi-am dorit ca acest spatiu sa fie spatiu comun de conectare si intalniri cu oameni din industria de dezvoltare personala, si totodata un centru de dezvoltare pentru oricine doreste sa se cunoasca mai bine pe sine. 

  In continuare imi doresc acest lucru, asa ca te invit sa vezi daca spatiul e potrivit pentru tine si nevoile tale.  Inainte de a te decide daca vrei sa iti inviti clientii in aceasta locatie sau sa tii atelierele de aici, vino sa il vezi. Nimic nu se compara cu o vizita in persoana – doar asa poti vedea si simti cu adevarat vibe-ul unui loc.