Whattheme.com, un fel de Shazam pentru siteuri

Am obiceiul sa ma “plimb” pe site-uri. Unele sunt adevarate opere de arta, altele ma inspira, altele imi plac pentru ca sunt foarte intuitive; parca sunt facute special pentru a-ti usura navigarea si pentru a face din aceasta o “experienta”. Si pe bune dreptate, unele chiar sunt facute sa atinga acest obiectiv!

Pe cele care imi plac foarte mult, le pun in Bookmarks. Devin inspiratie. Fie ca sunt ele site-uri de e-commerce sau blog-uri, le pastrez. Undeva, candva sigur voi avea nevoie de idei. Si daca mai sunt si genul ala de idei, care te fac sa spui “Wow! Ce tare” cu voce tare, in fata calculatorului, cu atat mai bine.

Un astfel de site misto este Inspired Magazine. Si nu doar siteul e misto, ci au creat si o aplicatie de care nu stiam ca am nevoie, dar mi-am adus aminte citind articolul ca am avut nevoie de el – cand eram in cautare de templateuri pentru blogul meu, m-am intrebat de cateva ori  “Cum pot afla ce template are site-ul?” – insa atunci nu am cautat un tool asemanator. Acum mi-este oferit pe tava. Este  vorba de detectorul de template-uri folosite pentru site-uri: WhatTheme.com.

[TWEETBLOCK text=”Tweet this”]WhatTheme este un fel de Shazam al siteurilor :)[/TWEETBLOCK] Acesta poate recunoaste template-ul de site care s-a folosit. “Wow!Ce tare!”, mi-am zis. Un lucru ce merita share-uit si cu altii.

– detecteaza template-uri din WordPress, Ghost and Shopify. Stiu, pentru WordPress exista WpThemeDetector.com, care iti ofera si alte multe info despre site/blog, insa e doar pentru WP.

-tot ei lucreaza la un algoritm care va face sugestii de template-uri care ar trebui folosite, bazandu-se pe elementele de design din siteul initial. Abia astept sa vad sugestiile lor!

 

Sursa: Inspired Magazine

About Andreea Baudici

I help Millennials overcome their fears, unlock their true potential and achieve their life and career goals through self-awareness, emotional intelligence and coaching techniques [See 'What is coaching' section for further details]. As a Millennial myself I fully understand and empathize with all the changes in our society that were not there 20y ago: fast paced environment, technology, social pressure and high expectations which today leads to anxiety and general overwhelm. If you ever feel stuck, confused, demotivated or you just want to better understand yourself and improve your life quality don't hesitate to write me and we'll figure it out from there. We are all different and that is what makes as unique.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.